Externe

Cel mai mare acvariu cilindric din lume a explodat. Hotelul și străzile au fost inundate. VIDEO

Un acvariu din Berlin, în care se aflau circa 1.500 de peşti exotici, a explodat vineri dimineaţă. Apa din acvariu a inundat hotelul în care era amplasat, dar și străzile din jur.

Un acvariu din Berlin, în care se aflau circa 1.500 de peşti exotici, a explodat vineri dimineaţă/ Foto: @lararimmer/Twitter Un acvariu din Berlin, în care se aflau circa 1.500 de peşti exotici, a explodat vineri dimineaţă/ Foto: @lararimmer/Twitter

 

 


Un acvariu din Berlin, în care se aflau circa 1.500 de peşti exotici, a explodat vineri dimineaţă, iar circa 100 de membri ai echipajelor de intervenţie s-au prezentat rapid la locul incidentului, care s-a produs într-un complex de agrement din capitala germană, au anunţat serviciile de urgenţă locale, citate de Reuters.

 

„În plus faţă de pagubele marine incredibile... două persoane au fost rănite de fragmentele din sticlă”, a scris Poliţia din Berlin pe Twitter.


Era cel mai mare acvariu cilindric de sine stătător din lume, cu o înălţime de 14 metri, potrivit site-ului oficial al complexului DomAquaree, din care fac parte un hotel Radisson, un muzeu, magazine şi restaurante.

Echipele de intervenţie au închis circulaţia pe o arteră importantă din apropierea complexului, care face legătura între Alexanderplatz şi Poarta Brandenburg în Berlin, din cauza volumului mare de apă care s-a revărsat din clădire. 


Carosabilul şi trotuarele din faţa complexului erau acoperite de resturi în urma incidentului.

Mai multe autobuze au fost trimise la acest complex pentru a oferi adăpost oaspeţilor hotelului care evacuau clădirea, a scris poliţia pe Twitter, în contextul temperaturilor exterioare de aproximativ -7 grade Celsius înregistrate în Berlin.

CITEȘTE ȘI:

Explozie puternică, urmată de un INCENDIU pe strada Dunării. O femeie a murit. VIDEO

EXPLOZIE într-un bloc de pe strada Aurel Vlaicu. Patru adulți și un copil de un an, transportați la spital. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter