Externe

Donald Trump și-a depus candidatura la alegerile prezindențiale din 2024, SUA. Reacția lui Joe Biden

Donald Trump și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale din SUA din anul 2024. Actualul președinte, Joe Biden, a reacționat spunând că Trump a dezamăgit deja America.

Donald Trump candidează din nou pentru funcția de președinte la alegerile din 2024 din SUA / Foto: depositphotos.com Donald Trump candidează din nou pentru funcția de președinte la alegerile din 2024 din SUA / Foto: depositphotos.com

 

 


Donald Trump şi-a depus marţi candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024, informează miercuri AFP.

Fostul preşedinte american a oficializat această candidatură într-un document transmis Comisiei Electorale Federale cu câteva momente înainte de a face anunţul în faţa susţinătorilor săi la reşedinţa din Mar-a-Lago, Florida.


Donald Trump a dat asigurări că America s-a „întors”, imediat după oficializarea candidaturii la preşedinţia Statelor Unite.

Miliardarul republican a reamintit, în termeni idilici, situaţia naţiunii din primul său mandat, descriind o ţară în pace, prosperă şi respectată pe scena internaţională în faţa unei audienţe formate din activişti loiali, adunaţi în marea sală de recepţie din luxoasa sa reşedinţă.


În timp ce Donald Trump a anunţat o a treia candidatură la Casa Albă, preşedintele Joe Biden a scris pe Twitter: „Donald Trump a dezamăgit America”.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Donald Trump, pus sub acuzare pentru a doua oară. Este o premieră în istoria SUA

Statuia unui președinte american, amplasată în centrul Clujului. NU este Donald Trump :)

Ultimele Stiri
abonare newsletter