Electric Castle

Cum va fi vremea JOI la Electric Castle?

Vremea este schimbătoarele zilele acestea, cu reprize scurte de ploaie și temperaturi ridicate. Urmăriți actualizările periodice pentru a vă pregăti corespunzător și a vă bucura la maxim de experiența EC!

Cum va fi vremea JOI la Electric Castle? FOTO: Carmen LUCUȚ/ monitorulcj.ro Cum va fi vremea JOI la Electric Castle? FOTO: Carmen LUCUȚ/ monitorulcj.ro

 

 


monitorulcj.ro vă oferă zilnic prognoza meteo pentru localitatea Bonțida, dar și cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.

 


Vremea la Bonțida, joi, 20 iulie

Joi, cerul va fi parțial înnorat în prima parte a zilei, iar după-amiaza sunt prognozate furtuni. În cea mai mare parte a zilei, însă, vremea va fi călduroasă, iar vântul va sufla slab. Temperaturile maxime vor ajunge în jurul valorii de 29°C. Probabilitatea de ploaie este de 80%. Umiditatea va fi de aproximativ 56%.

În timpul nopții de joi, temperaturile vor scădea la aproximativ 15°C. Cerul va fi senin, însă umiditatea va crește la 77%.


Vremea la Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca există șanse să plouă, apar furtunile însoțite de descărcări electrice. Indicele UV va fi de 7 din 11, temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius.

La nivel național, temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 39 de grade Celsius, iar cele minime între 12 și 25 de grade Celsius. Va ploua în majoritatea regiunilor din țară, iar în unelezone ploile vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului.


Valul de caniculă se va menține până la sfârșitul săptămânii, iar sâmbătă ar putea fi atins un vârf, cu temperaturi de până la 41 de grade Celsius la umbră, în sudul  țării, potrivit directorului Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu. Săptămâna viitoare, de marți, un al treilea val de căldură intensă în România va putea aduce temperaturi de 39-40 de grade Celsius.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nu ar fi fost Electric Castle fără ploaie! Festivalierii au continuat distracția în ciuda vremii capricioase - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter