Electric Castle

10 festivalieri vor trăi experiența Electric Castle în lux și „fără limite”

Biletele Black Ticket la Electric Castle, care oferă facilități luxoase și acces nelimitat în perimetrul festivalului, sunt sold out. Prețul unui bilet este nu mai puțin de 3.299 de euro!

10 festivalieri vor trăi experiența Electric Castle în lux și „fără limite”. FOTO: EC 10 festivalieri vor trăi experiența Electric Castle în lux și „fără limite”. FOTO: EC

 

 


 

Toate cele 10 bilete din categoria Black Ticket, puse la dispoziție în cadrul ediției de anul acesta a festivalului Electric Castle s-au vândut. Astfel, biletul de intrare exclusivă în festival, care oferă facilități luxoase și acces nelimitat, a captat și anul acesta atenția iubitorilor de muzică electronică în căutarea unei experiențe deosebite și luxoase.


 

„Am avut 10 abonamente tip Black Ticket scos la vânzare, cel mai mare număr de până acum, și ne-am bucurat să vedem că s-au vândut toate. E semn că există cerere în creștere pentru acest tip de experiență extra-premium, i-aș spune un răsfăț maxim, chiar avem 4 dintre cumpărători care îl achiziționează pentru a 3-a ediție consecutiv. Cred că partea care îi atrage cel mai mult pe cumpărători e accesul liber în orice zonă din festival, asta le permite să descopere și partea «ascunsă» a festivalului, să interacționeze cu echipa de organizare”, a declarat pentru monitorulcj.ro Renate Roca-Rozenberg, PR Manager la Electric Castle.


10 festivalieri vor trăi experiența Electric Castle în lux și „fără limite”. FOTO: EC

Biletul Black Ticket duce experiența festivalului la noi culmi, depășind ofertele biletelor Premium și Premium+. Unul dintre aspectele deosebite ale biletului Black Ticket este badge-ul „All Access”, care conferă posesorilor libertate nelimitată de a se plimba prin zona festivalului și de a socializa cu echipa Electric Castle, oportunitate ce oferă o perspectivă din interior asupra festivalului.

Biletul Black Ticket oferă acces nelimitat la o varietate îmbietoare de mâncăruri și băuturi premium, inclusiv beri artizanale, vinuri și cocktailuri exclusive, servite în pahare deosebite.


10 festivalieri vor trăi experiența Electric Castle în lux și „fără limite”. FOTO: EC

Totodată, biletul Black Ticket oferă cazare într-un hotel de lux de 5 stele, dar și transport grtuit înspre și dinspre festival, oricând, la cerere. Mai mult, biletul Black Ticket oferă acces gratuit la toate experiențele festivalului, inclusiv evenimente speciale, activări de sponsori și oportunitatea de a întâlni artiștii preferați. De la tururi în culise la acces exclusiv în zona pit, posesorii biletelor Black Ticket se pot întâlni cu starurile de la festival și se pot bucura de tratamentul VIP.

Biletul Black Ticket a fost disponibil anul acesta într-un număr limitat de 10 bucăți. Cu toate acestea, iubitorii festivalurilor pot opta încă pentru biletele Premium, care oferă propriul lor set de avantaje exclusive și facilități.


Pentru mai multe informații și pentru a vă asigura biletele, accesați site-ul Festivalului Electric Castle.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

10 ani de la prima ediție de Electric Castle. Festivalul s-a lansat cu 32.000 de participanți, 92 de artiști și 4.000 de camperi

Ultimele Stiri
abonare newsletter