Educație

Peste 53% din elevii clujeni au promovat simularea la Bacalaureat. La Evaluarea Națională, 76% din elevi au luat note peste 5

76.22% din elevii clujeni au luat note peste 5 la simularea Evaluării Naționale. La simularea Bacalaureatului au promovat 53.65% din elevii din Cluj.

Au fost centralizate rezultatele elevilor clujeni la simularea Bacalaureatului și Evaluării Naționale. Foto: Facebook/ Emil Boc. Au fost centralizate rezultatele elevilor clujeni la simularea Bacalaureatului și Evaluării Naționale. Foto: Facebook/ Emil Boc.

 

 


Simularea examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat au avut loc în perioada 28 martie – 6 aprilie.

 


În județul Cluj, 5.496 elevi ai claselor a VIII-a au susținut probele scrise, din cadrul simulării examenului de Evaluare Națională, sesiunea aprilie 2022, în 132 de unități de învățământ preuniversitar, dintre care 45 de unități de învățământ din municipiul Cluj-Napoca, conform Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Cluj.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


De asemenea, 4.057 elevi, dintre care 2.734 de elevi din municipiul Cluj-Napoca, au susținut probele scrise din cadrul simulării Examenului Național de Bacalaureat, în 63 de unități de învățământ preuniversitar (58 de unități de învățământ de stat și 5 unități de învățământ particulare).

Rezultatele obținute de către elevi nu sunt publice, nu pot fi contestate și au fost comunicate direct elevilor la nivelul unităților de învățământ. Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral din fiecare școală.


Notele obţinute se trec în catalog doar la solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui.

CITEȘTE ȘI:

Rezultatele la simulare Evaluare Națională și Bac 2022 sunt mai slabe ca anul trecut. Cîmpeanu: „Rezultatele la simulare, cu două excepţii, sunt mai slabe”

Ultimele Stiri
abonare newsletter