Educație

Citește aici INTEGRAL ordinul care MODIFICĂ SCENARIUL de funcționare al școlilor. Nu se mai închid unități de învățământ la 6 cazuri la mia de locuitori

Scenariul de funcționare al școlilor a fost modificat printr-un Ordin de Ministru, iar unitățile de învățământ nu se vor mai închide la 6 cazuri la mia de locuitori.

 

 


 

Școlile din toată țara funcționează de astăzi după noi reguli, după ce Vlad Voiculescu și Sorin Cîmpeanu au semnat un Ordin de Ministru prin care unitățile de învățământ nu vor mai fi închise la 6 cazuri la mia de locuitori.


 

În noul ordin regăsim următoarea mențiune „scenariul de funcționare al unei unități de învățământ se va actualiza săptămânal, cu referința în fiecare zi de vineri, în funcție de evoluția epidemiologică, cu excepția situației în care localitatea intră în carantină”.


Practic, de astăzi, localitățile în care există o rată de infectare de 6 cazuri la mia locuitori cursurile vor continua pentur o parte de elevi și vor fi întrerupte doar în momentul în care localitatea intră în carantină.

Ultimele Stiri
abonare newsletter