Educație

Aproape 3.000 de candidaţi înscrişi la UBB în sesiunea de toamnă a admiterii

Aproape 3.000 de candidaţi şi-au depus dosarele de înscriere pentru locurile scoase la concurs de Universitatea Babeş-Bolyai în sesiunea de toamnă a admiterii 2017.

Aproape 3.000 de candidaţi înscrişi la UBB în sesiunea de toamnă a Admiterii Aproape 3.000 de candidaţi înscrişi la UBB în sesiunea de toamnă a Admiterii

La nivel licenţă au fost depuse peste 2.200 de dosare în perioada 6-13 septembrie 2017, înscrierile continuând, în zilele următoare, la 4 dintre cele 21 de facultăți ale UBB: Facultatea de Geografie, Facultatea de Teologie Greco-Catolică, Facultatea de Teologie Reformată și Facultatea de Teologie Romano-Catolică.

La nivel master, în sesiunea de toamnă a admiterii au fost depuse peste 670 de dosare.


Pentru sesiunea de toamnă a Admiterii, candidații la nivel licenţă au la dispoziţie un număr de 334 de locuri bugetate,4.885 de locuri în regim cu taxă și 1.578 de locuri pentru învățământ la distanță și învățământ cu frecvență redusă, în timp ce absolvenţii de facultate care doresc să se înscrie la master pot opta pentru unul dintre cele 765 de locurila buget rămase libere în urma sesiunii de admitere din luna iulie.

Perioada sesiunii de toamnă a admiterii la UBB este cuprinsă între 6 și 20 septembrie 2017, iar calendarul admiterii, taxele, tematica de concurs, precum și orice alt tip de informații necesare pot fi consultate accesând link-ul: http://admitere.ubbcluj.ro, dar și paginile oficiale ale fiecărei facultăți.


Pe întreaga perioadă a admiterii, Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziţia candidaţilor peste 400 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu.

Universitatea Babeș-Bolyai a înregistrat, în urma sesiunii de admitere din luna iulie, o creștere a numărului de candidați cu 11% față de anul trecut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter