Educație

Premiant Nobel la UBB. Eric Maskin va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii.

Universitatea Babeş-Bolyai organizează, în perioada 26-28 iulie 2017, cea de-a patra ediţie a Conferinţei ERMAS, care va beneficia de participarea unui economist distins cu Premiul Nobel, dar şi a altor economişti de marcă din întreaga lume.

Premiant Nobel la UBB. Eric Maskin va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii.

Astfel, ediţia din acest an a Conferinţei găzduite de Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB va fi deschisă de Eric Maskin (Harvard University), laureat al Premiului Nobel pentru Economie, care va primi şi titlul de Doctor Honoris Causa al UBB.

Printre invitaţii de marcă ai evenimentului se numără şi Ariel Pakes (Harvard University), Aureo de Paula (University College London) şi Victor Rios-Rull (University of Pennsylvania).


Iniţiată în anul 2014, seria de conferinţe ERMAS îşi propune să reunească anual cercetători economişti de prestigiu, ediţia din acest an fiind prima deschisă cercetătorilor străini, în timp ce manifestările anterioare au fost dedicate cercetătorilor economişti români sau cunoscători ai limbii române, afiliaţi unor universităţi/institute de cercetare din afara ţării, precum şi pentru colegii acestora care activează în România.

Etichete: profesori ubb cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter