Educație

Ce notă a luat la BAC clujeanca Ilinca Băcilă, reprezentanta României la Eurovision. Cântăreaţa spune că nu a apucat să studieze

Reprezentanta României la Eurovision în 2017 a susţinut examenul de bacalaureat la Colegiul Naţional "Iulia Hasdeu" din Bucureşti.

Ilinca-Maria Băcilă a obţinut media 8,13 la Bacalaureat. Reprezentanta României la Eurovision a luat 8 la limba şi literatura română, 7 la istorie şi 9,4 la geografie.

Ilinca Băcilă s-a mutat în Capitală acum 2 ani şi a studiat la Colegiul Naţional "Iulia Hasdeu". Într-un interviu recent, tânăra spunea că are emoţii mari pentru că s-a apucat târziu să înveţe, şi că vrea, după bacalaureat, să dea la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică sau la Facultatea de Limbi Străine.


Ilinca Băcilă, reprezentanta României la Eurovision, provine dintr-o familie de muzicieni, tatăl ei fiind un cunoscut profesor de canto la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia”, din Cluj-Napoca.

Ea spunea că părinţii au încurajat-o să cânte, deşi când era mică era afonă. Tatăl ei, Şerban Băcilă, spune că succesul ei a început din momentul în care a practicat tehnica Yodel.


Ilinca și Alex Florea, reprezentanții României la Eurovision, au obţinut în acest an locul 7 la prestigiosul concurs.

Ultimele Stiri
abonare newsletter