Educație

BAC 2017 ISTORIE. Avem SUBIECTELE la Istorie, profil uman

BAC 2017 SUBIECTE ISTORIE. Absolvenţii de clasa a XII-a susţin miercuri, proba obligatorie a profilului, cei de la uman urmând să rezolve subiectele la istorie la bacalaureat 2017. Unul dintre subiectele la istorie la BAC a fost despre România postbelică.

Potrivit primelor informaţii unul dintre subiectele la istorie a fost despre România postbelică, cu identificarea a două argumente despre stalinism şi unul despre naţional-comunism şi prezentarea unor opinii despe evoluţia politică din secolul al XX-lea.

De asemenea, elevii de clasa a XII-a au avut cerinţă la al doilea dintre subiectele la istorie la BAC 2017 Revoluţia de la 1848 şi comitetul revoluţionar. În fine, un alt subiect a constat, în argumentarea printr-un fapt istoric că România a participat la criza orientală.


În calendarul examenului de bacalaureat 2017, urmează proba la alegere care  va avea loc pe 30 iunie, iar pe 5 iulie vor fi afişate rezultatele la BAC 2017, înainte de contestaţii. Rezultatele finale la bacalaureat 2017 vor fi afişate pe 10 iulie, când elevii vor afla, definitiv, dacă au promovat BAC-ul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter