Educație

Manageri de top vin să dea lecţii studenţilor de la Business

Facultatea de Business, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, organizează în perioada 27 august - 3 septembrie 2013 cea de-a treia ediţie a şcolii de vară cu predare în limba engleză International Business Summer School.

Pentru această ediţie au fost selectaţi 36 de studenţi din ţară şi din străinătate, care timp de o săptămână vor  asista la prelegeri susţinute de manageri de top din cadrul unor companii de prestigiu din mediul național și internaţional precum Bosch, CS Invest, EY Romania, Evalueserve, Genpact, Hostvision, Macon, și PwC Romania.

“Astfel de școli de vară reprezintă o noutate pentru mediul academic din România însă în străinătate absolut toate universitățile de prestigiu ofertă studenților posibilitatea de a-și dezvolta cunoștiințele în timpul verii. Ar trebui sa mulțumim în primul rând partenerilor Facultății de Business pentru ca în fiecare an susțin evenimentele organizate de către facultatea noastră.” a declarat conf. univ. dr. Ioan Alin Nistor, decanul Facultăţii de Business.

Ultimele Stiri
abonare newsletter