Educație

Internshipuri în 11 țări pentru studenții clujeni. Vezi cum poți aplica!

AIESEC Cluj-Napoca anunţă o nouă campanie de recrutare a tinerilor (studenţi în anii 3 şi 4, precum şi masteranzi sau absolvenți) pentru internshipuri internaţionale plătite. Recrutările vizează domeniile de marketing și IT.

 

 


Programele de internship vor avea o durată cuprinsă între 3 şi 18 luni, implicând lucrul în organizaţii şi companii cunoscute, în ţări precum China, Polonia, Olanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Turcia, Brazilia, India, Canada.

Studenţii trebuie să știe limba engleză la un nivel avansat al limbii engleze şi un minim de experienţă în domeniul selectat. Salariul oferit în cadrul internship-ului acoperă costurile de întreţinere din ţara respectivă. După ce a fost acceptat de companie, studentul trebuie să plătească o taxă de participare în cadrul programului, în valoare de 250 de euro și să își asigure transportul către destinația aleasă.


Marketing Internship se adresează studenţilor de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Facultatea de Business, Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării. Aceştia trebuie să aibă experienţă practică de minim 6 luni în acest domeniu care o să-i ajute să se dezvolte şi mai mult pe plan profesional.

IT Internship se adresează studenţilor de la Universitatea Tehnică, Facultatea de Matematică – Informatică, şi Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, specializarea Informatică Economică. Aceştia nu trebuie să aibă neapărat experienţă de muncă, ci o cunoaştere practică referitoare la limbajele de programare, grafică sau design.

Etichete: internship
Ultimele Stiri
abonare newsletter