Educație

Cum poți ajunge la o universitate de top din străinătate / eveniment LIVE pentru elevii de liceu și părinții acestora (P)

Absolvenți de Harvard, Oxford sau University of Amsterdam, mentorii Upgrade Education, vin în Cluj, pe data de 8 octombrie.

Eveniment LIVE pentru elevii de liceu și părinții lor organizate de Upgrade EducationFoto: Upgrade Education Eveniment LIVE pentru elevii de liceu și părinții lor organizate de Upgrade EducationFoto: Upgrade Education

Aceștia vor discuta despre ce înseamnă procesul de aplicare la o facultate de top din străinătate, dar și cum se construiește CV-ul unui elev de liceu sau cum îți alegi cariera care ți se potrivește.

Dacă te gândești să aplici la o facultate în străinătate, nu există „prea devreme” pentru a începe să te pregătești. Concurența este acerbă, iar un portofoliu variat de experințe extracurriculare sau brand-ul personal fac diferență între elevii buni la învățătură.


Biletele pentru evenimentul organizat de Upgrade Education, poate fi găsite mai jos. Acestea sunt gratuite, pentru o scurtă perioadă de timp:

Bilete pentru evenimentul din Cluj (8 octombrie).


Toate persoanele prezente la eveniment vor primi bonus un ghid printat cu toate etapele procesului de admitere în Europa, Marea Britanie și SUA, care include informații din urma analizei proceselor de admitere din ultimii ani și sfaturi de la absolvenți care au reușit să fie admiși la universități de top.

În timpul fiecărui eveniment, mentorii Upgrade Education vor trece prin toate etapele necesare unei admiteri reușite la o facultate din top 150 internațional; de la alegerea unei regiuni potrivite (Europa, UK sau SUA), la alegerea universității și specializării potrivite, și până la metode simplificate de a obține burse sau împrumuturi pentru studii.


“Organizăm trimestrial evenimente în toată țara pentru a prezenta la cât mai mulți părinți și elevi cu potențial cele mai eficiente metode pentru a ajunge la facultatea mult-visată. Colaborăm cu peste 150 de mentori din UK, SUA și toată Europa, iar elevii care apelează la ajutorul nostru sunt mentorați de către absolvenți ai facultății și specializării pe care aceștia o vizează.”, Tinu Bosînceanu, absolvent Harvard și fondator Upgrade Education.

La începutul și finalul fiecărui eveniment, participanții vor avea parte de sesiuni de discuții libere cu întreaga echipă Upgrade, restul subiectelor abordate de evenimente sunt:


  • Cum să intri la o facultate de top?
  • Metode de finanțare pentru studiul la o facultate de top?
  • Cum să alegi cariera care ți se potrivește?
  • Cum redactezi CV-ul și Eseul într-o aplicație excelentă?

Cele mai implicate cluburi de liceeni din oraș vor avea stand în cadrul evenimentului, află mai multe despre activitatea lor și ce activități ai putea face și tu ca membru. Discută cu reprezentanții prezenți la Turneul Upgrade Education și găsește activități care să te pasioneze și să îți îmbogățească CV-ul.

Mentori din diverse țări care studiază sau au studiat la facultăți de top din lume vor fi prezenți la eveniment. Poți discuta cu ei la începutul și finalul evenimentului pentru a îți forma o părere de ansamblu asupra studiului în străinătate.


Achiziționează-ți biletul de aici

Upgrade Education este o companie înființată în anul 2017. Aceasta lucrează cu peste 150 de mentori care au absolvit facultăți de top precum Yale, MIT, Harvard, Cambridge, Oxford, Delft, Bocconi sau alte facultăți importante din top 150 mondial. Upgrade a pregătit peste 2000 de elevi, iar procentul de reușită a acestora este de peste 80%.

Poți stabili o discuție gratuită, direct cu un mentor Upgrade, aici.

Articol susținut de Upgrade Education

CITEȘTE ȘI:

UBB Cluj, singura universitate din țară prezentă în 2022 în prestigiosul clasament Shanghai al universităților lumii

Vizita reprezentanților Universității Europene de Tehnologie EUt+ la Parlamentul European

Consorţiul Universităţilor Europene NeurotechEU s-a reunit la UMF Cluj: „A fost o deosebită plăcere să-i avem ca oaspeți”

Ultimele Stiri
abonare newsletter