Educație

Festivitatea de absolvire a studenților de la UMF Cluj are loc sâmbătă la Sala Polivalentă

Festivitatea de absolvire a studenților de la UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca va avea la Sala Polivalentă sâmbătă. Viitorii medici vor depune jurământul lui Hippocrate.

Festivitatea de absolvire a studenților mediciniști din Cluj are loc sâmbătă la Sala Polivalentă / Foto: arhivă UMF Cluj Festivitatea de absolvire a studenților mediciniști din Cluj are loc sâmbătă la Sala Polivalentă / Foto: arhivă UMF Cluj

 

 


Festivitatea de absolvire a promoției 2022 a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, prilejuită de încheierea anului universitar 2021-2022, are loc sâmbătă, 16 iulie 2022.

Festivitatea de absolvire - Foto: UMF Cluj

Evenimentul începe la ora 12:00, la Sala Polivalentă BTArena.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


În cadrul festivității, vor fi premiați șefii de promoție, vor fi prezentați decanii de suflet, va avea loc predarea cheii universității către cei care vor duce tradiția mai departe și se va depune jurământul lui Hippocrate.

Jurământul lui Hippocrate este un moment solemn și emoționant, în care absolvenții vor jura că vor respecta toate îndatoririle morale în exercitarea profesiei lor. 

CITEȘTE ȘI:

Dr. Sorin Dudea, UMF Cluj: „Facem radiologi foarte buni în România, nu avem puterea să-i ținem în țară”

UMF Cluj, finanțare de 3,6 mil. de euro din PNRR. Fondurile vor fi folosite pentru digitalizarea universității

abonare newsletter