Economie

La Turda s-a inaugurat un METRO Punct

<p> </p> <p><img src="documente/stories/12_decembrie/16_ziua/05 metro.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Ieri dimineaţă a fost inaugurat primul magazin METRO la Turda.</p>

METRO Cash & Carry România inaugurează astfel, al şaselea magazin METRO Punct din România, la Turda. Conceptul METRO Punct, lansat în 2010, este dedicat în mod deosebit clienţilor revânzători şi se află la debutul său pe piaţa comercială a judeţului Cluj.

„Magazinul din Turda va prilejui, prin selecţia de produse şi prin serviciile sale, găsirea de soluţii moderne şi eficiente de aprovizionare pentru toţi întreprinzătorii din zona Turda - Câmpia Turzii şi din împrejurimi, areal cu peste 100.000 de locuitori”, a explicat Adina Tîmplaru, Corporate Communications Manager.


La inaugurarea magazinului au participat primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, viceprimarul Mircea Irimie, şeful Departamentului Management Strategic METRO Romania şi coordonatorul proiectului METRO Punct în Romania şi Europa de Est, Bogdan Popescu, şi directorul Magazinului METRO Punct Turda, Ovidiu Pintilie.

„Ideea METRO Punct Turda este aceea de a oferi clienţilor profesionişti un sortiment de bază, de care au nevoie zilnic, pentru a le facilita proximitatea şi uşurinţa de a se aproviziona constant din acelaşi loc şi de a-şi putea derula afacerile într-un mod civilizat şi modern”, a declarat Dusan Wilms, Director General METRO Cash & Carry România.


Edilul şef al Turzii a apreciat gama diversificată de produse oferită cumpărătorilor turdeni şi a subliniat importanţa unei concurenţe loiale. „Ne bucurăm că în 2011 s-a găsit o soluţie pentru această locaţie, după discuţiile purtate astăzi avem momentul fericit să deschidem primul punct METRO la Turda. (…) La Turda, marile lanţuri de magazine îşi deschid porţile după cum se vede, un lucru deosebit de bun din punct de vedere economic dar şi social...trebuie să continuăm tradiţia pe care o avem, de-a crea o imagine bună, pozitivă a acestei localităţi pentru toţi cei care doresc să-şi dezvolte investiţiile în acest oraş”, a precizat Ştefănie.

abonare newsletter