Economie

Angajatorii, faţă în faţă cu posibilii angajaţi

<p />Peste 20 de angajatori se vor întâlni cu posibili angajaţi, cu ocazia evenimentului JobNetworking, care va avea loc miercuri, cu începere de la ora 18.00, la Best Fusion Hotel Cluj-Napoca.

„Piaţa forţei de muncă este una sensibilă în acest moment peste tot. Tocmai din acest motiv am dorit sa aducem un eveniment cu totul special, care să îi pună faţă în faţă pe cei care îşi caută un loc de muncă şi pe cei care îşi caută angajaţi valoroşi. JobNetworking este un concept nou în România şi creează cadrul perfect pentru întâlnirea celor care îşi caută un loc de muncă şi a angajatorilor. Scopul acestui eveniment este acela de a aduce împreună posibili angajatori şi potenţiali candidaţi, pentru a se cunoaşte şi pentru a lega relaţii profesionale”, a explicat Andreea Muresan, managing partner IntegraHR, organizatorul evenimentului.

Evenimentul este destinat tuturor celor care rezonează cu acest concept, fie ei conducători de firme care îşi doresc să cunoască potenţiali angajaţi potriviţi domeniului şi profilului firmei pe care o conduc, fie persoanelor fizice cu o experienţă relevantă care vor să îşi marească reţeaua de contacte în vederea dezvoltarii personale şi profesionale şi chiar în vederea identificării unei noi oportunităţi în carieră.


JobNetworking este un eveniment organizat cu ocazia implinirii a doi ani de activitate pentru IntegraHR, iar participarea la eveniment se face baza unui cadou pentru companie.

abonare newsletter