Economie

Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță? Toți bugetarii vor beneficia de acest lucru

Bugetarii vor putea să își folosească voucherele de vacanță obținute în 2019 până pe 31 decembrie 2021.

ce-se-intampla-cu-voucherele-de-vacanta-toti-bugetarii-vor-beneficia-de-acest-lucru ce-se-intampla-cu-voucherele-de-vacanta-toti-bugetarii-vor-beneficia-de-acest-lucru

 

 


 

Românii vor putea să își folosească voucherele de vacanță până pe 31 decembrie 2021, potrivit unui proiect realizat de specialiștii Ministerului Economiei. Din cauza panademiei, multe tichete de vacanță au rămas nefolosite, prin urmare autoritățile au realizat un proiect care să îi ajute pe oameni.


Perioada de valabilitate a voucherelor de vacanță emise în perioada martie-decembrie 2019 se va prelungi până la 31 decembrie 2021.

„Prin derogare de la prevederile alin. (4) al art. 2 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanţă, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 94/2014, cu modificările şi completările ulterioare, perioada de valabilitate a voucherelor de vacanţă, emise în perioada martie 2019-decembrie 2019, indiferent de suport, se prelungeşte până la data de 31 decembrie 2021.”, se arată în proiectul ministerului.


Vocherele de vacanță vor avea o vabilitate de doi ani!

Tichetele de vacanță emise anul acesta și anul viitor, vor avea o valabilitate de doi ani:

„Prin derogare de la prevederile alin. (4) al art. 2 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanţă, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 94/2014, cu modificările şi completările ulterioare, perioada de valabilitate a voucherelor de vacanţă, emise în perioada ianuarie 2020 – decembrie 2021, este de doi ani de la data emiterii”, se mai arată în proiect.


CITEȘTE ȘI:

Salariul minim ar putea CREȘTE în 2021. Românii s-ar putea bucura de o sumă mai mare de bani

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter