Economie

300.000 de pensionari încă nu au primit tichetele promise de Guvern. Ordonanța de Urgență a fost aprobată acum TREI luni

Tichetele pentru pensionari, care au fost aprobate prin ordonanță de urgență acum trei luni, încă nu au ajuns în mâinile bătrânilor.

300_000-de-pensionari-inca-nu-au-primit-tichetele-promise-de-guvern-ordonanta-de-urgenta-a-fost-aprobata-acum-trei-luni 300_000-de-pensionari-inca-nu-au-primit-tichetele-promise-de-guvern-ordonanta-de-urgenta-a-fost-aprobata-acum-trei-luni

 

 


 

Guvernul întârzie din nou.Tichetele pentru vârstnici, aprobate prin ordonanțe de urgență acum mai bine de trei luni, nu au ajuns încă la pensionari.


Este vorba despre tichetele pentru persoanele de peste 75 de ani, care au o pensie minimă. Valoarea lor este de 180 de lei pe lună și sunt finanțate din fonduri europene.

Guvernul promite acești bani, dar după patru luni, adică fix înainte de alegerile parlamentare.


300.000 de pensionari, loviți la venituri

„Pentru pensionari, fiecare lună de întârziere înseamnă foarte mult. Această măsură este luată pentru cei cu pensia minimă, deci cei în cea mai mare dificultate. Puțin le pasă guvernanților de situația pensionarilor”, a spus Dorina Barcari, reprezentanta Asociației pentru Drepturile Pensionarilor din România, la un post de televiziune.

CITEȘTE ȘI:


Veste BUNĂ pentru pensionari! Vor primi VOUCHERE. Ce valoare au acestea?

 

Un transport cu 2 milioane de măști pentru persoanele defavorizate a ajuns la Cluj. Cine va beneficia de măștile gratuite?

Ultimele Stiri
abonare newsletter