Economie

Bechtel: Vom finaliza cele două secţiuni ale A3 începute

<p><strong>Bechtel răspunde criticilor publice, spunând că şi-a desfăşurat activitatea în conformitate cu cele mai riguroase standarde etice. </strong></p>

După ce a intrat în atenţia publică informaţia conform căreia statul a plătit 24 de milioane de euro pe kilometru pentru cei 52 de km făcuţi din 2004 până acum de Bechtel din Autostrada Transilvania, atât criticile aduse la adresa administraţiei centrale, cât şi cele asupra companiei s-au înteţit. Astfel, reprezentanţii companiei Bechtel au hotărât să reacţioneze la declaraţiile potrivnice printr-o declaraţie de presă.

„Este regretabil faptul că Bechtel şi diferiţi oficiali români au continuat să fie obiectul unei critici publice eronate şi injuste în legătură cu acest contract. În decursul anilor, am lucrat împreună cu Guvernul de la momentul respectiv, indiferent de apartenenţa politică a acestuia. Bechtel şi-a desfaşurat în permanenţă activitatea în conformitate cu cele mai riguroase standarde etice. Orice sugestii care ar indica o situaţie contrară sunt nefondate în totalitate şi subminează interesele profesionale ale tuturor celor care lucrează la îmbunătăţirea infrastructurii din România prin Autostrada Transilvania. Suntem pe deplin angajaţi în a întreprinde toate acţiunile necesare care ne permit reînceperea lucrărilor şi finalizarea acestor două secţiuni ale autostrăzii”, se arată în declaraţia companiei.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter