Economie

Viitorii electricieni clujeni, susținuți cu burse în valoare de 500 de lei de către Electrica

Reprezentanții Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord împreună cu cei ai Societății Energetice Electrica S.A. au participat la deschiderea anului școlar la Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca, pentru a susține și a ura bun venit elevilor din clasa profesională în sistem dual (specializarea electrician), înființată în cadrul parteneriatului dintre SDEE Transilvania Nord, Primăria Cluj-Napoca și Colegiul Energetic.

SDEE Transilvania Nord va asigura fiecărui elev al clasei profesionale o bursă lunară în valoare de 500 lei, la care, în funcție de rezultatele școlare, se poate adăuga un premiu de stimulare a performanței de 200 de lei/lună. Elevii vor beneficia de condiții excelente de pregătire practică, inclusiv în instalațiile SDEE Transilvania Nord, precum și de echipament de lucru și de protecție. În plus, li se va asigura o masa pe zi, la locul de practică. După obținerea calificării pentru meseria de electrician, absolvenții vor avea posibilitatea de a se angaja în cadrul SDEE Transilvania Nord sau în alte companii din Grupul Electrica.

Inițiativa susținerii învătământului în sistem dual presupune avantaje semnificative de ambele părți. Elevii vor beneficia de întreaga noastră susținere și îndrumare pentru a se dezvolta profesional în condiții optime, iar compania noastră, ca și operator de distribuție a energiei electrice, va dobândi electricieni bine pregătiți, capabili să facă față provocărilor pe care le presupune această profesie.


"Le dorim mult succes în noul an școlar și îi încurajăm să studieze cu toată seriozitatea pentru a deveni profesioniștii valoroși de care are nevoie sistemul energetic", transmite reprezentanții societății Electrica.

Ultimele Stiri
abonare newsletter