Economie

După achiziționarea birourilor The Office, „frații Dedeman” dau încă o lovitură pe piață

Fraţii Adrian și Dragoș Pavăl de la Dedeman intră în acţionariatul Antibiotice Iaşi cu o investiţie de 1 milion de lei.

Fraţii Adrian și Dragoș Pavăl de la Dedeman intră în acţionariatul Antibiotice Iaşi cu o investiţie de 1 milion de lei. Fraţii Adrian și Dragoș Pavăl de la Dedeman intră în acţionariatul Antibiotice Iaşi cu o investiţie de 1 milion de lei.

Astfel, fraţii Pavăl ajung la cea de-a şasea investiţie pe piaţa de capital din România, bifând un total de peste 777 mil. lei, potrivit Ziarul Financiar. Cel mai probabil investiţia a fost realizată în primul semestru din 2019, în contextul în care în raportul Antibiotice Iaşi (ATB) pe 2018 nu se menţionează că Dedeman este acţionar.

Dedeman – cel mai mare retailer de bricolaj şi cea mai puternică afacere antreprenorială din România – intră astfel în acţionariatul ATB, principalul producător de medicamente generice din România, cu o participaţie de 0,333%, potrivit raportului semestrial al ATB publicat, joi, la bursă.


Vă reamintim că, în mai 2019, acţionarii Dedeman au bătut palma cu fondul NEPI-Rockcastle şi cu Ovidiu Şandor pentru achiziţia birourilor The Office din Cluj-Napoca, în cea mai mare tranzacţie din afara Bucureştiului. Într-un raport al fondului de investiţii NEPI-Rockcastle pe 2018, proiectul fusese evaluat la peste 130 milioane de euro.

Etichete: the office dedeman
abonare newsletter