Economie

Cluj-Napoca, printre primele orașe cu beneficiile 5G

Clienții Vodafone se pot bucura acum de beneficiile 5G și la Cluj-Napoca și Mamaia. Noile abonamente 5G oferă clienților trafic de date nelimitat.

Vodafone România extinde astfel acoperirea 5G în Cluj-Napoca și Mamaia și lansează primele abonamente 5G din țară. Această premieră națională vine la o lună după activarea primelor stații radio 5G în rețeaua mobilă Supernet 5G ce permit românilor să aibă acces la specificațiile extraordinare ale acestei tehnologii de ultimă generație. Red Infinity 17 și Red Infinity 25 sunt primele abonamente 5G ce oferă trafic de date nelimitat în rețeaua Supernet 5G, prima rețea 5G din România.

„Suntem foarte mândri să fim printre puținii operatori de la nivel global și primul din România care au lansat servicii și oferta comercială 5G. Acest lucru vorbește despre angajamentul nostru de a ne consolida poziția de lideri în inovație, nu doar la nivel local, dar și la nivel global asigurându-ne că utilizatorii din România au oportunitatea de a experimenta tehnologii de top. Ne menținem angajamentul de a ne continua misiunea și investițiile pe termen lung în tehnologii de ultima generație pentru a susține și a dezvolta societatea digitală românească în era vitezei”, a declarat Mostafa El Beltagy, Director Customer Business Unit, Vodafone România.

Ultimele Stiri
abonare newsletter