Economie

„Sunt un microîntreprinzător şi susţin economia Clujului!”

<p />Opportunity Microcredit România IFN S.A. organizează în data de 22 septembrie 2011, în intervalul orar 10-18, în faţa Centrului Comercial Central un eveniment unic pentru microîntreprinzători: „Sunt un microîntreprinzător şi susţin economia Clujului!”.

Opportunity Microcredit România IFN S.A. în parteneriat cu Centrul Comercial Central, Asociaţia Patronilor şi Meseriaşilor, Liga Întreprinzătorului Român, Camera Agricolă a Judeţului Cluj şi susţinut de Consiliul Judeţean Cluj, Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Cluj, Programul Naţional de Dezvoltare Rurală organizează în data de 22 septembrie 2011, în intervalul orar 10-18, în faţa Centrului Comercial Central un eveniment unic pentru microîntreprinzători: „Sunt un microîntreprinzător şi susţin economia Clujului!”.

Timp de o zi toţi microîntreprinzătorii care vor veni la locaţia evenimentului vor beneficia de informaţii utile de la specialişti în domeniu din cadrul Opportunity. Printre întrebările la care microîntreprinzătorii pot primi răspunsuri se numără: Cum să îmi planific activitatea afacerii? Care sunt resursele de care am nevoie pentru a-mi susţine afacerea? Ce riscuri trebuie să iau în considerare în activitatea pe care o desfăşor? Cum să îmi aleg partenerii de afaceri? Cum să dezvolt strategii de vânzare şi de promovare pentru diferite pieţe? Cum să îmi motivez angajaţii? Care este momentul potrivit pentru un împrumut şi în ce condiţii?


De asemenea Liga Întreprinzătorului Român şi Camera Agricolă a Judeţului Cluj vor sta la dispoziţia tuturor celor interesaţi cu informaţii utile în activitatea lor. Astfel cei care au o afacere sau doresc să îşi deschidă propria afacere vor primi resurse informaţionale utile în activitatea lor, rapid, pe înţelesul lor şi gratuit.

Fiindcă evenimentul se dorește a fi ceva cu totul deosebit, în intervalul orar 12-13 organizatorii au pregătit un moment inedit în România. János Bereczki, directorul Opportunity va susţine o sesiune stradală, „un training pe stradă”, o prezentare de 20 minute despre administrarea eficientă a afacerii.


Organizatorii şi partenerii au pregătit de asemenea pentru toţi participanţii o tombolă cu premii care să îi sprijine în activitatea lor. Printre premiile oferite se numără reduceri substanţiale pentru cursuri de antreprenoriat, pachet informativ de cărţi, reviste, broşuri din domeniul agricol şi, adiţional, înscrierea la un curs de calificare la alegere. O altă instituţie parteneră va da posibilitatea unei persoane să fie membru asociat cu drepturi depline, fără a mai fi nevoie să plătească cotizaţia de membru sau consiliere gratuită pentru deschiderea unei firme prin avocaţii instituţiei.

Un alt element de noutate în cadrul acestei campanii va fi realizarea „Panoului microîntreprinzătorilor din Cluj”. Pentru a dezvolta cultura antreprenorială şi pentru a le oferi şansa participanţilor să îşi facă cunoscută afacerea aceştia vor putea afişa datele de contact ale afacerii lor pe un panou amplasat la faţa evenimentului. Acest panou va rămâne expus la sediul Asociaţiei Patronilor şi Meseriaşilor.


Acest eveniment se adresează microîntreprinzătorilor (S.R.L., PFA, ÎI, ÎF) şi persoanelor fizice care practică profesii liberale (arhitecţi, auditori, avocaţi, experţi contabili, farmacişti, medici, notari publici, executori, etc.), producătorilor agricoli şi totodată persoanelor care doresc să înceapă o afacere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter