Economie

Una din afacerile lui Dorel Goia și-a dublat veniturile în 2018

Cifra de afaceri a Grupului TeraPlast, cel mai mare producător de materiale de construcții cu capital românesc, deținut majoritar de antreprenorul Dorel Goia, a crescut cu 91% în 2018, la 804,9 milioane de lei

Rezultatele vin ca urmare a integrării, pe parcursul anului 2018, a unor noi business-uri, a dezvoltării gamei de produse și a investițiilor constante în liniile de producție, proiecte care fac parte din strategia Grupului TeraPlast pe termen lung.

„Anul 2018 continuă proiectele de dezvoltare şi confirmă succesul strategiei Grupului TeraPlast din ultimii ani. Am reușit, prin investiții susţinute, să ne consolidăm poziția pe piața din regiune, dezvoltându-ne toate ariile de activitate. Atât Divizia Steel, cât şi Mase Plastice, au înregistrat creşteri de două cifre. În 2018 am finalizat investiţia în secţia de reciclare PVC rigid, ceea ce plasează compania pe primul loc în România şi în top 10 reciclatori europeni, după capacitatea de producție. Prin proiectele de investiții prin schemele de ajutor de stat, în valoare de 15 milioane de euro, am pus bazele dezvoltării pe termen mediu a Grupului”,  a declarat Ioana Birta, director financiar al Grupului TeraPlast.

Ultimele Stiri
abonare newsletter