Economie

Business a la Ardeal: Discount-uri de Dragobete „pentru toți urmașii dacilor liberi”

Clujenii care au repus pe picioare brandul de schiuri Reghin fac reduceri la unele produse „pentru a onora moștenirea păgînă a poporului român”.

O firma ofera reduceri la schiuri cu ocazia Dragobetelui. sursa fot a1.ro O firma ofera reduceri la schiuri cu ocazia Dragobetelui. sursa fot a1.ro

Firma a doi prieteni din Cluj care au repus pe picioare brandul de schiuri Reghin nu pierde nicio ocazie care ține de tradiția poporului român pentru a-și crește notorietatea brandului.

După ce, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, ei au lansat și trei modele de snowboarduri cu nume inedite, inspirate de haiducii români, Alimoș, Pintea și Jianu, acum, de Dragobete, „pentru a onora moștenirea păgînă a poporului român” fac „un discount copios la toate modele de schi liber, pentru toți urmașii dacilor liberi”.


De trei ani pe piață

În urmă cu trei ani de zile, doi prieteni din Cluj au decis să schimbe și soarta echipamentelor sportive de iarnă produse sub brandul Reghin. Sebastian Big și Ionuț Pațiu au adus înapoi schiurile Reghin și, mai nou, snowboarduri.

Cu toate aceasta, din rațiuni economice, Sebastian și Ionuț nu produc schiurile în România, ci în Cehia. ”Vrem ca ele să rămână accesibile pentru oameni, așa cum erau odată. Și putem să facem asta doar prin colaborarea cu fabrica din Cehia care face producție de masă și care ne poate ajuta și pe noi cu cele câteva sute de bucăți pe care le scoatem în fiecare sezon. Noi nu suntem o afacere de milioane de euro să ne permitem o astfel de producție pe cont propriu, ci niște oameni care și-au investit economiile și care au făcut împrumuturi la bancă pentru o idee în care cred,” explică Sebastian, pentru redbull.com.

Etichete: business cluj reghin
abonare newsletter