Economie

Băi Boghiș s-a cerut în INSOLVENȚĂ. Elena Udrea deține 50% din firmă

BĂI BOGHIŞ SRL a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri şi pierderi imediat după ce Udrea nu a mai fost „pe cai mari”. Anul 2017 a fost încheiat cu capitaluri proprii negative (de -287.490 lei), în ciuda faptului că societatea deţine active imobilizate de 13,45 milioane lei.

Înfiinţată în septembrie 2013, BĂI BOGHIŞ SRL Zalău are ca obiect principal de activitate „Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare”, iar jumătate din firmă este deţinută de Elena Udrea. Celelalte părţi sociale sunt deţinute de Nadine-Magda Stanca (40%) şi Veronica Elena Stanca (10%), în timp ce atribuţiile de administrator sunt îndeplinite de septuagenara Maria Ciurte, potrivit supervizor.ro.

Probabil pentru a evita/stopa executările silite aprobate recent de instanţă (inclusiv de la Fisc), societatea Elenei Udrea (şi a familiei Stanca) a depus luni, 18 februarie 2019, o cerere de deschidere a procedurii de insolvenţă, demers care a dus la constituirea Dosarului nr.135/84/2019. Tribunalul Sălaj încă nu a stabilit data primului termen de judecată, dar sunt şanse ca această cerere să fie judecată chiar săptămâna aceasta, termenul prevăzut de lege fiind de maxim 10 zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter