Economie

Se poartă bunul gust

<p><img src="documente/stories/08_august/18_ziua/12 inaugurare galeria cu idei ambient rp 11.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Ambient a inaugurat în Cluj-Napoca un concept unic: ,,Galeria cu Idei”, lansând astfel cel mai nou showroom din centrul său comercial.</p>

 

Noile tendinţe în amenajarea locuinţei se îndreaptă spre materiale şi culori naturale, formele clasice se reîntorc, iar tendinţele eco îşi pun amprenta atât în design –ul interior cât şi în textura materialelor alese.


„Galeria cu idei”, din incinta Ambient, şi-a deschis porţile tocmai pentru a veni în întâmpinarea clienţilor săi cu produse, soluţii şi servicii menite să sprijine orice client în materie de amenajare, de la interiorul locuinţei până la grădina casei.

Cuvântul cheie al anului, în materie de amenajare, este „natural”. Vorbim aici de pardoseli care păstrază nuanţa naturală a lemnului cu o uşoară patină gri, neutre, uşor de asortat cu mobilierul. Încă rămân în tendinţe culorile închise, iar 80% din cumpărători aleg pardoselile de stejar, naturale, cu o clasă de uzură mai ridicată.


Tapetul este şi el în mare vogă anul acesta. Culorile predominante sunt nuanţele de mov şi natur. Tapetul revine în amenajare prin aplicarea sa pe porţiuni, cu motive florale, geometrice sau imitaţii de piatră.

Mozaicul de sticlă are şi el un loc aparte în decor, alături de granit, plăcile de fibră de sticlă. O noutate este faianţa dreptunghiulară şi aplicaţiile de medalioane sau brâuri în culori puternice. De asemenea, băile se întorc la formele clasice cu mobilier de lemn, imitaţii de piatră, marmură, în culori naturale. Băile romane sunt şi ele printre preferinţele clienţilot în acest an, cu lavoare de piatră cu finisaje naturale variate. „Ambient nu este doar un magazin de construcţii, el satisface nevoile de construcţie şi amenajarea locuinţei. Acest subiect face şi obiectivul primordial al programului «Ambient total» care oferă produse, servicii şi soluţii pentru finalizarea casei şi amenajarea grădinii. Casa este un proiect al familiei pe termen lung, nu sunt bani de aruncat, iar noi căutăm oferta potrivită pentru nevoile clientului. Vorbim de soluţii destinate construcţiei, renovării, amenajari, asigurăm transportul gratuit al mărfii în municipiu şi zonele limitrofe, recomandăm meşteri, realizăm proiecte în 3D, culoare lavabilă computerizată şi oferim de cinci ori diferenţa pentru unj produs, mai ieftin într-un magazin similar. E ceea ce noi promovăm prin campani de garanţie a preţurilor”, a explicat Doina Olteanu, Manager Centrul Comercial Ambient Cluj.


Conceptul „Galeria cu idei” a fost lansat şi la Sibiu şi Baia Mare, iar în viitor va fi oferit şi publicului din alte oraşe în care Ambient îşi desfăşoară activitatea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter