Economie

Patriciu şi Voiculescu dau în judecată PNL pentru bani

<p />Două firme ale lui Dinu Patriciu şi Dan Voiculescu au dat în judecată PNL, ambele reclamând neplata unor datorii din campania prezidenţială, liderul liberal Crin Antonescu afirmând că litigiile se vor rezolva “prin dialog cu firmele respective”, relatează “Gândul”, citat de Mediafax.

Prima care a dat în judecată PNL a fost Editura Intact SRL, controlată de familia Voiculescu, care a înregistrat cererea la Tribunal la începutul lunii iulie. “Am luat legătura cu cei de la Intact şi am început să achităm din datorii”, a declarat trezorierul PNL, Rareş Mănescu. Potrivit acestuia, datoria provine din campania prezidenţială şi este situată în jurul sumei de 60.000 de euro.

Odyssey Communication, firmă la care Patriciu are 60% prin intermediul DP Holding, a dat în judecată PNL pentru datoriile din perioada campaniei prezidenţiale. Potrivit unor surse liberale, datoriile către firma lui Dinu Patriciu ar fi de aproximativ 600.000 de euro. “Este normal să se întâmple acest lucru după ce Dinu Patriciu şi-a reconsiderat poziţia faţă de PNL”, au adăugat sursele liberale citate de Mediafax.


În urma campaniei prezidenţiale a lui Crin Antonescu, datoriile totale acumulate de PNL au fost de 2,7 milioane de euro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter