Economie

Wizz Air suspendă temporar operaţiunile din Târgu Mureş, pe parcursul lucrărilor la pistă

Wizz Air a anunţat miercuri că, din cauza restricțiilor operaționale în curs, suspendarea temporară a operațiunilor de pe Aeroportul Internaţional Transilvania Târgu Mureş (TGM) va continua pe perioada lucrărilor de renovare a pistei.

„Aeronava Wizz Air Airbus A320 și echipajul, care deserveau rutele din Târgu Mureș, vor rămâne temporar la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (CLJ) până ce pista va fi îmbunătățită la Aeroportul Târgu Mureș. Toate zborurile din Târgu Mureș vor fi operate după orarul obișnuit, din Cluj-Napoca, până pe 8 ianuarie 2017. Începând cu 9 ianuarie 2017 programul curselor din Târgu Mureș va fi consolidat și optimizat cu al celor din Cluj-Napoca, pentru a evita suprapunerea zborurilor. Clienții cu rezervări afectate de decizia Wizz Air de suspendare temporară a zborurilor din Târgu Mureş sunt contactaţi şi li se oferă ramburasare completă, WIZZ Credit sau reprogramarea gratuită”, au declarat oficialii companiei.

CITEŞTE ŞI


Wizz Air se mută de la Mureş la Cluj pentru un an de zile

Pentru următoarele două săptămâni, până pe 7 decembrie, Wizz Air le va pune la dispoziţie pasagerilor de pe zborurile vizate transfer cu autocarul între aeroporturile din Târgu Mureş şi cel din Cluj-Napoca. Pasagerii pot opta şi pentru transport propriu între cele două aeroporturi, caz în care cheltuielile de călătorie le vor fi rambursate de către Wizz Air, într-o limită rezonabilă, după depunerea unei cereri.


CITEŞTE ŞI

Din motive de siguranţă, Wizz Air pleacă de la Târgu Mureş. Ce destinaţii vor veni pe aeroportul din Cluj


Tamara Vallois, Wizz Air Head of Communications declară: “Suspendarea temporară a operaţiunilor va ajuta autorităţile aeroportului să finalizeze renovarea şi procesul de reasfaltare a pistei într-un timp cât mai scurt. O să ne reluăm operaţiunile de la Târgu Mureş în 2017, odată ce lucrările vor fi finalizate.”

CITEŞTE ŞI


OFICIAL. Wizz Air mută toate cursele aeriene de la Târgu Mureş la Cluj, din cauza problemelor la pistă

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 73 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 450 de rute de la 26 de baze, ce asigură conexiunea între 130 de destinaţii din 38 de ţări.

Etichete: zboruri wizz air
abonare newsletter