Economie

Care sunt cele mai reclamate firme de asigurări?

Vezi care sunt firmele de asigurare din România care au înregistrat cele mai multe reclamaţii din partea clienţilor de la începutul acestui an.

Aproape 9.900 de reclamaţii de la clienţi au adunat cele mai importante zece companii de asigurare din ţară anul acesta Aproape 9.900 de reclamaţii de la clienţi au adunat cele mai importante zece companii de asigurare din ţară anul acesta

Firmele de asigurare care au primit cele mai multe reclamaţii în primele patru luni ale anului sunt Euroins şi Astra Asigurări, adică societăţile care vând cel mai mult RCA în România, arată o analiză realizată de economica.net. O altă firmă care are un număr mare de petiţii înregistrate este şi City Insurance, care se clasează pe locul trei. Topul negativ e completat de Uniqa şi Asirom. La polul opus se află companiile Groupama şi Generali care au înregistrat în perioada ianuarie-aprilie cele mai puţine reclamaţii din partea clienţilor.

În perioada ianuarie-aprilie 2014, cele mai importante zece companii de asigurare din România aveau, cumulat, aproape 9.900 de reclamaţii de la clienţi.


Vezi topul complet şi mai multe detalii pe economica.net.

Ultimele Stiri
abonare newsletter