Economie

Salina Turda, la Târgul de Turism din Chişinău

Pentru prima oară, Salina Turda participă în aceste zile la ediţia a XIX-a a expoziţiei internaţionale specializată în turism, agrement şi hoteluri "Tourism. Leisure. Hotels 2014" care se desfăşoară la Chişinău.

Salina Turda la târgul de turism de la Chişinău Salina Turda la târgul de turism de la Chişinău

Prezenţa Salinei Turda la acest eveniment a fost remarcătă foarte repede, deoarece standul a fost vizitat nu doar de potenţialii turişti, ci şi de agenţii de turism renumite din Chişinău care doresc o colaborare strânsă cu Salina. Reprezentanţii agenţiilor de turism şi-au exprimat dorinţa de a include Salina Turda în circuitele lor turistice. 

Turdenii rămân la Chişinău până duminică cu scopul de-a promova obiectivul turistic de la Turda şi de a stabili contacte cu agenţii de turism din  Republica Moldova, Rusia şi ţările din fostul URSS. 


Deschiderea oficială a avut loc în 10 aprilie, în prezenţa unor oficiali moldoveni, bulgari şi români, printre care se numără Nicolae Platon, director general al Agenţiei Turismului a Republicii Moldova, Răzvan Filipescu, preşedintele Autorităţii pentru Turism din România, Petar Vâlov, ambasador plenipotenţiar şi extraordinar al Republicii Bulgaria la Chişinău, Valentin Radomirski, şef adjunct al Misiunii, Ambasada Republicii Bulgaria la Chişinău şi alte personalităţi reprezentative din domeniul turismului.

Delegaţia turdeană este formată din: Gianina Ciobanca,consilier marketing, Florin Vulturar, şef serviciu turism şi Arpad Nemes-ghid turistic.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter