Economie

FOTO Imobil cu valoare istorică sau vilă de lux? Cum arată oferta de milioane de euro din Cluj

Potrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro, vilele vechi, cu valoare istorică, sunt, de regulă, mai scumpe decât imobilele ridicate după anul 2000 - chiar dacă ne raportăm doar la segmentul de lux. În Cluj-Napoca, nivelul maxim de preț pe cele două segmente se situează și sub pragul de un milion de euro.

În Cluj-Napoca, în zona Grigorescu, o vilă construită în anul 1923 este scoasă la vânzare pentru 700.000 de euro. Casa este structurată pe demisol, parter și etaj, are o suprafață utilă de 270 de metri pătrați și este situată pe un teren de 1.825 de metri pătrați.

În zona Făget, o vilă construită în anul 2007, cu o suprafață de 280 de metri pătrați și 9.000 de metri pătrați de teren, are un preț cerut de 1,1 milioane de euro – negociabil.


În preț este inclus și un centru spa de 200 de metri pătrați (format din sală de fitness, saună, jacuzzi, piscină). Casa este structurată pe demisol, parter și etaj, cuprinde șase camere (plus dependințe) și se vinde complet mobilată și utilată. Din suprafața totală a terenului, circa 5.500 de metri pătrați reprezintă o pădure amenajată, cu lac.

abonare newsletter