Economie

Primul târg de energie regenerabilă din Transilvania, Târgul EcoLogica, începe în 12 mai la Cluj-Napoca

<p />Târgul EcoLogica este un proiect iniţiat de Monitorul de Cluj şi Monitorul verde în parteneriat cu Centrul Comercial Cora.

Singurul târg de energie regenerabilă din Transilvania, Târgul EcoLogica, îşi aşteaptă vizitatorii din 12 în 15 mai, în parcarea Cora Cluj-Napoca, pentru a le oferi demonstraţii de produse şi pentru a arăta celor interesaţi cum funcţionează tehnologiile care le pot transforma casa într-una care poluează mai puţin.

 


Organizatorii îşi propun să arate publicului clujean alternativele la încălzirea clasică, soluţii pentru electricitatea primită de la un singur furnizor sau chiar modalităţi de construire a unei case care costă şi consumă mai puţin.

Panourile solare, pompele de căldură, panourile fotovoltaice sau încălzirea în pardoseală sunt doar câteva din sistemele care vor fi prezentate la Târgul EcoLogica, pe parcursul celor 4 zile. Vizitatorii vor fi martorii unor demonstraţii de produs, vor putea să afle cum sunt făcute căsuţele de lemn şi se vor convinge în direct de beneficiile pe care aceste tehnologii le aduc celor care le utilizează.


Târgul EcoLogica îşi aşteaptă vizitatorii între 12-15 mai, în parcarea Cora. Târgul poate fi vizitat între orele 10 şi 19, intrarea fiind liberă.

Târgul EcoLogica este un proiect iniţiat de Monitorul de Cluj şi Monitorul verde în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca şi susţinut de Cora Cluj-Napoca.


Mai multe detalii despre Târgul EcoLogica sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.cluj-ecologica.blogspot.com.

abonare newsletter