Economie

Târgul Acasă de la A la Z, în week-end, la Polus

Au mai rămas doar câteva zile până la deschiderea celui mai important eveniment dedicat imobiliarelor, construcțiilor și amenajărilor.

Vreme de 3 zile, Polus Center Cluj va fi gazda Târgului Acasă de la A la Z, o expoziție – târg menită să aducă la un loc tot ce înseamnă imobiliare – fie că vorbim despre proiectare și materiale de construcții, idei de amenajări interioare și exterioare sau case, apartamente și vile puse la dispoziție de constructor, acest Târg înglobează tot ce poate cuprinde acest domeniu.

Peste 25 de expozanți din diverse domenii vor aduce oferte tentante pentru clujenii interesați de cumpărarea sau construirea unei locuințe.


Printre participanții celei de-a doua ediții se numără: Welt Imobiliare, Tatami Pro, Dos Solar Strom, DDS Construct, Evoterm, En Ville Residence, Dragus, Coldwell Banker, Cemacon, Edil Imobiliare, RoSol Energy, Millenium Glass, Ecoinstal It Consult, Citadela Residence, Fontana Residence, Casa de Insolvență Transilvania va prezenta proiectele: Mao Life, Sun City și Mănăștur Vest Panoramic, Conpac Arhitect, BCR, Ambient – partener principal al acestui eveniment, va prezenta programul Ambient Total!

„Acest eveniment este o ocazie foarte bună de a afla informații despre modul în care se construiește și se dotează corespunzător o locuință, costurile pentru construcție și amenajare, dar și costurile, avantajele și beneficiile achiziției unei case de la agenție sau dezvoltator”, au declarat organizatorii.


Târgul Acasă de la A la Z va avea loc în weekendul 27 – 29 septembrie 2013, în zona de food court a Polus Center Cluj! Programul de vizitare este de la 10:00 la 22:00, iar intrarea este liberă!

Ultimele Stiri
abonare newsletter