Economie

Cererile pentru scutirea penalităţilor la plata impozitelor se pot depune de luni

<p><strong>Din 17 iunie, clujenii pot depune cererile de scutire la plata penalităţilor şi majorărilor de întârziere a achitării obligaţiilor la bugetul local, anunţă reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca. Cererile pot fi depuse până în 15 octombrie. </strong></p>

 


Clujenii vor fi scutiţi de la plata penalităţilor cu condiţia achitării integrale a obligaţiilor principale constând în impozite, taxe şi alte obligaţii datorate bugetului local al municipiului Cluj-Napoca, până la data de 30 septembrie 2013.

Preluarea cererii se va face numai după achitarea integrală a debitului fără majorări.


“Pentru a beneficia de scutire, solicitanţii vor depune o cerere (cereri-tip vor fi disponibile la ghişee) însoţită  de o copie de pe C.I /B.I, temeinic justificată privind scutirea de la plata majorărilor/penalităţilor de întârziere aferente impozitelor, taxelor locale la Registratura Direcţiei de impozite şi taxe locale, P-ţa. Unirii nr. 1, sala 15, ghişeul nr.2, la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetăţeni, de pe str. Moţilor nr 3, respectiv la orice Primărie de cartier”, au declarat reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei.

Cererea privind scutirea de la plata majorărilor/penalităţilor de întârziere aferente impozitelor, taxelor locale, va fi analizată în termen de 30 zile de la data înregistrării de către serviciul de specialitate din cadrul Direcţiei de impozite şi taxe locale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter