Economie

Dedeman inaugurează vineri magazinul din Cluj-Napoca

<p>Reţeaua de bricolaj Dedeman inaugurează vineri în Cluj-Napoca al 22-lea magazin al său, pe fosta platformă a Tehnofrig. Unitatea dispune de o arie construită de 17.340 mp, aria desfăşurată prevăzută fiind de 17.890 mp.</p>

În magazinul din Cluj-Napoca vor fi comercializate peste 45 000 de produse, acoperind cererea clienţilor pentru materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, sanitare şi electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasnice şi utilaje etc. Printre serviciile oferite clienţilor de Dedeman se numără livrarea mărfurilor la domiciliu, consultanţă gratuită, soluţii de finanţare, service în garanţie şi postgaranţie pentru centrale termice şi scule electrice, proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele sau închirieri scule.

Dedeman este o afacere cu capital 100% românesc, aparţinând fraţilor Pavăl din Bacău. Retailer-ul de tipul “do it yourself” e prezent pe piaţă din 1992, iar în prezent reţeaua numără 22 de magazine, cu tot cu cel de la Cluj, cu peste 4.000 angajaţi.


În ultimii doi ani, în plină criză, Dedeman a investit aproximativ 100 de milioane de euro pentru deschiderea a nouă magazine noi. Pentru acest an, planurile lui Dragoş Pavăl, fondatorul companiei, sunt de a mai deschide alte două magazine, pe lângă cel din Cluj.

Dedeman a preluat în vara anului trecut 3,6 hectare din cele 11,2 hectare deţinute de compania Tehnofrig Imobilare, controlată de oamenii de afaceri clujeni Dorel Goia şi Horia Ciorcilă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter