Economie

GUDART – GRESIE ȘI FAIANȚĂ PREMIUM. Tot ce trebuie să știi despre gresia porțelanată made in Italy (P)

Placile de gresie portelanata GUDART sunt o alegere excelenta atat pentru interiorul cat si pentru exteriorul casei tale. Sunt perfecte pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi holurile, living-urile și bucătăriile, precum și in zonele umede precum băile și dușurile.

Placile de gresie portelanata sunt, de asemenea, rezistente la decolorare si pete, ceea ce le face o optiune ideala de placare ce necesita intretinere redusa pentru casa si terasa ta. 

Poti alege dintr-o varietate de:


  • Modele: gresie cu aspect de marmura, onix, travertin, beton, quartz, lemn, piatra naturala
  • Dimensiuni: 30x60cm, 60x60cm, 60x120cm, 120x120cm, 120x240cm, 120x280cm, 160x320cm
  • Finisaje: mat, satinat, lucios, grip – antiderapant

Gresia si faianta – o alegere sigura, rezistenta si durabila deoarece este:

  1. usor de intretinut – gresia si faianta nu necesita o intretinere speciala.
  2. rezistent la razele UV – ceramica isi pastreaza culoarea si proprietatile chiar daca este expusa direct si continuu la soare, alti agenti atmosferici sau de poluare.
  3. rezistent la zgarieturi – ceramica nu se zgarie de la incaltaminte, spre exemplu, nu se sparge si nu se strica.
  4. usor de curatat.
  5. rezistenta la apa – waterproof – ceramica este complet non poroasa, de aceea gradul de absorbtie al lichidelor este aproape de valoarea 0, iar apa sau umiditatea nu o pot afecta.
  6. rezistenta la pete – ceramica este impermeabila, de aceea niciun lichid nu o poate strica sau pata.
  7. rezistenta la chimicale – ceramica nu se poate pata si este rezistenta la majoritatea agentilor chimici agresivi.
  8. rezistenta la acizi – ceramica este rezistenta la acizii ce se gasesc in mancare sau in produsele de curatenie.
  9. rezistenta la socuri termice – ceramica este rezistenta la fluctuatiile de temperaturi extreme si nu se va schimba sub influenta lor.
  10. rezistenta la inghet – ceramica este rezistenta la inghet si de aceea nu va suferi modificari sub influenta lui.

Gresia si faianta – o alegere sigura pentru sanatate:


  1. zero VOC – placile ceramice sunt intrinsec non-organice, de aceea nu emit compusi organici volatili.
  2. zero PVC – placile ceramice nu contin PVC, plastic sau alti derivati din petroleum.
  3. zero formaldehida – placile ceramice nu contin formaldehida.
  4. zero alergeni – placile ceramice nu retin acarieni, bacterii, fungi, mucegaiuri sau alti factori alegenici.
  5. previne cresterea numarului de bacterii – placile ceramice sunt complet igienice si nu permit retentia sau dezvoltarea acarienilor, bacteriilor, fungilor sau mucegaiurilor.

Gresia si faianta – o alegere sigura in exploatare:

  1. antiderapant – suprafata placilor ceramice poate fi realizata dintr-un strat antiderapant din pietris ce va reduce riscul de alunecare.
  2. nu arde – placile ceramice sunt non-inflamabile, nu ard, reduc raspandirea flacarilor si nu emit fum toxic.
  3. rezistenta la temperaturi inalte – placile ceramice nu isi schimba forma la temperaturi inalte.

Gresia si faianta – o alegere sigura pentru mediu:


  1. eficienta energetica – inertia termica ridicata a placilor ceramice modereaza schimbarile de temperatura din incaperi, favorizand salvarile de energie.
  2. ecologic – placile ceramice au un impact mic asupra mediului incepand cu procesul de productie, exploatare, pana la reciclare.
  3. Reciclabil si reutilizabil – placile ceramice sunt realizate din materiale reciclate, sunt durabile si pot fi reutilizate deoarece isi pastreaza aspectul si proprietatile originale.
  4. Ideale pentru incalzirea prin pardoseala – placile ceramice pot fi folosite eficient cu sisteme de incalzire prin pardoseala.

Placile de gresie porțelanata sunt arse la temperaturi ridicate, făcându-le mai dense și mai durabile decât alte tipuri de plăci. Sunt mai puțin absorbante, gradul de absorbtie al apei in placa fiind foarte aproape de nivel 0%, ceea ce înseamnă că nu se vor păta la fel de ușor ca alte tipuri de plăci, ca sunt rezistente la inghet-dezghet, ca nu sunt modificate de razele UV pastrandu-si aspectul chiar daca sunt montate la exterior si expuse soarelui, in continuu.

Gresia portelanata GUDART este realizate din argila foarte fina si alte elemente precum siliciu, cuart, feldspat care sunt arse la temperaturi ridicate pentru a elimina umezeala si pentru a forma o placa tare, densa, durabila, cu o absorbție de apă mai mică de 0,5%, vitrificata. 


Placile de ceramica portelanata GUDART sunt utilizate pe scară largă pentru podele și pereți datorită absorbției scăzute de apă, aspectului elegant și caracteristicilor de întreținere ușoare ce le-au făcut extrem de versatile.


Astăzi, producătorii italieni, furnizori GUDART, au schimbat dramatic perspectiva și calitatea plăcilor de ceramica portelanata, actualizând designul, metodele si tehnologiile de producție.


Dacă sunteți în căutarea unei ceramici (gresie si faianta) care să fie atât frumoasă, cât și durabilă, plăcile ceramice portelanate sunt alegerea perfectă. 

GUDART oferă o gamă largă de plăci de gresie porțelanata, într-o varietate de culori și stiluri. 

Răsfoiți astăzi colecția noastră de și găsiți gresia perfectă pentru casa dvs. www.gudart.ro    

Produse deosebite, disponibile in stoc la pret promotional, cu livrare imediata - in limita stocului disponibil - gasiti pe: www.gudart.ro/promotii

Ultimele Stiri
abonare newsletter