Economie

Banca Transilvania lansează o premieră în Europa, în aplicația BT Pay: cardul virtual cu design animat

Banca Transilvania, în colaborare cu Visa, lansează, în premieră în Europa, cardul virtual cu design animat, destinat plăților online.

Banca Transilvania lansează o premieră în Europa, în aplicația BT Pay. FOTO: BT Banca Transilvania lansează o premieră în Europa, în aplicația BT Pay. FOTO: BT

 

 


Cardul virtual cu design animat a fost lansat de Banca Transilvania, în premieră în Europa, în aplicația BT Pay. Cardul virtual animat este destinat plăților online și se emite exclusiv din aplicație.

 


BT Pay vine și cu alte opțiuni noi, care ajută clienții să economisească, să-și majoreze creditul pe card și să aibă acces la conturile curente, indiferent de valuta acestora. Una dintre noile funcționalități, posibilitatea de a adăuga în aplicație toate conturile curente deschise la Banca Transilvania, a transformat BT Pay din wallet în aplicație de mobile banking și înseamnă acum experiență în 360°, cu acces la conturile curente și cardurile BT. Aplicația are un design nou, cu toate opțiunile de bază pe ecranul principal.

„Ne bucurăm să marcăm o premieră la nivel european, prin design-ul animat al noului nostru produs și să adăugăm cardul virtual printre opțiunile pe care le oferim clienților. Cine are un astfel de card este în control când cumpără online, poate să își gestioneze mai bine bugetul și să fie și prietenos cu mediul. Experienţa este cât se poate de simplă: cardul este emis instant și poate fi folosit imediat, alimentat dintr-un alt card BT din BT Pay, detaliile pentru plățile online sunt la îndemână, iar confirmarea plății se face tot prin aplicație”, declară Oana Ilaș, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.


 „Suntem încântați să fim partenerii Băncii Transilvania pentru a lansa cardul virtual cu design animat. Potrivit celui mai recent studiu derulat de Visa privind plățile mobile din România, există un procent în creștere al clienților care sunt dispuși să folosească doar cardul virtual, fără emiterea unuia fizic și care se așteaptă la o experiență de utilizare îmbunătățită. La Visa, credem că diversificarea metodelor de plată este importantă și inovăm constant pentru a le oferi consumatorilor și comercianților modalități rapide, comode și sigure de a plăti și de a fi plătiți. Plățile mobile, în magazin sau online, sunt printre cele mai sigure modalități de plată datorită tehnologiei de tokenizare, care înseamnă înlocuirea datelor cardului pe care un client le introduce într-un portofel mobil cu un set unic de numere, adăugând un nivel suplimentar de securitate”, afirmă Elena Ungureanu, Country Manager pentru Visa în România.

Cu ce noutăți mai vine BT Pay?

BT Pay are un nou design, principala noutate fiind faptul că funcționalitățile de bază și cele nou lansate apar pe ecranul principal, făcând accesarea mai intuitivă. 


Opțiuni noi în aplicație:  

  • Majorarea creditului pe card: după parcurgerea etapelor online, în aproximativ 10 minute, banii sunt disponibili imediat. Valoarea împrumutului este de până la 50.000 de lei, în funcție de produs și condiții de eligibilitate. Majorarea se poate face pe unul dintre următoarele carduri: STAR Forte/Forte Medici, Star Gold/Gold BT-Rotary, BT Flying Blue Classic și Premium.
  • Economisire cu Round-Up: la fiecare plată la POS sau online, cu cardul de debit BT: suma cheltuită este rotunjită până la 1, 5 sau 10 lei și este mutată automat într-un cont de economii distinct, pentru care se primește dobândă de 5,25%/an. Dacă pragul de rotunjire este de 10 lei, pentru o plată de 3,5 lei, round-up-ul este de 6,5 lei, sumă care va fi transferată automat în contul de economii Round-Up.
  • Adăugarea conturilor curente BT, indiferent de valută: clienții își pot consulta soldurile și istoricul tranzacțiilor din ultimele 30 de zile. De asemenea, aceștia pot transfera bani (lei) către conturile proprii sau către alte persoane, respectiv pot seta plăți recurente.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google PlayApp Store sau Huawei App Gallery. Detalii despre funcționalitățile BT Pay pot fi consultate pe site-ul BT și pe Întreb BT, iar despre noul design al aplicației, pe Blogul BT


Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România și principalul finanțator al economiei, acoperind toate segmentele de clienți și linii de business în sectorul financiar. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are 20% cotă de piață, 3,8 milioane de clienți, peste 9.200 de angajați, soluții de online banking și 500 de sedii în 180 de localități. Este cel mai puternic brand bancar românesc, cu un rating de AAA+, conform Brand Finance Banking (2022). Dincolo de banking, BT dorește să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât și pentru business și mediu.

CITEȘTE ȘI:

Banca Transilvania a obținut în primele 5 luni un profit net consolidat de 1,04 miliarde lei

Ultimele Stiri
abonare newsletter