Economie

Cum să ai un ten sănătos în trei pași simpli (P)

Suntem mereu pe fugă între carieră, prieteni și familie, însă în toată această agitație nu trebuie să uităm să avem grijă de noi, pentru că tenul este primul care resimte stresul și oboseala. Curățarea și hidratarea tenului joacă un rol esențial în menținerea sănătății pielii, însă uneori tenul are nevoie de un aport de hidratare si vitamine.

Măștile de față sunt soluția ideală pentru a oferi pielii sănătatea și grija de care are nevoie. Iată cum le poți include în rutina de îngrijire:

1. Curățarea este un pas esențial, indiferent de tipul de ten, deoarece resturile de machiaj, sebumul și impuritățile care se depun pe piele in timpul zilei trebuie îndepărtate înainte de aplicarea oricărui produs de îngrijire. Apa micelară se numără printre cele mai îndrăgite soluții, datorită proprietăților de curățare, demachiere, hidratare și păstrare a funcției de barieră a pielii.


2. Aplică masca tip șervețel pe față, netezește-o astfel încât să fie bine fixată, așteaptă 15-20 de minute  și folosește acest timp ca să te relaxezi. La final, îndepărteaz-o încet, începând cu marginile și masează ușor serul neabsorbit pe gât și decolteu. 

Alegerea unui produs care să facă diferența poate părea dificilă, însă ultimele descoperiri arată să tehnologia DermoScience Cryo Effect ajută pielea să absoarbă pe deplin substanțele nutritive măștile șervețel. 


Acest ingredient se regăsește în toate cele trei produse ale brandului Gerovital - Hidrogel Antiage, cu pulbere de aur de 24 de karate, acid hialuronic, colagen și vitamina E, care se completează reciproc pentru a menține aspectul hidratat și tonifiat al tenului; Hidrogel Intensiv Hidratantă, cu Aloe Vera organică, colagen vegetal și vitamina E, ce previn apariția ridurilor fine și îmbătrânirea pielii și Hidrogel Contur Ochi Antiage, îmbogățită cu acid hialuronic, suc de portocale, extract de mango, Coenzima Q10 și vitamina E, ce redau aspectul ferm al pielii sensibile din zona ochilor. 

Măștile au o formă anatomică, putând fi astfel modelate oricărei fețe, iar suportul micro-perforat permite respirația și schimbul de temperatură a pielii.


3. Pentru a obține cele mai bune rezultate, finalizează ritualul de îngrijire cu o cremă hidratantă, iar tenul va căpăta un aspect sănătos și radiant.  

 

abonare newsletter