Auto

Edwin Keleti, președintele Comisiei Naționale de Juniori a Federației Române de Automobilism

Pilotul Edwin Keleti a fost numit în funcția de președinte al Comisiei Naționale de Juniori a Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

Edwin Keleti, președinte al Comisiei Naționale de Juniori a FRAS Edwin Keleti, președinte al Comisiei Naționale de Juniori a FRAS

 

 


„Sunt onorat și bucuros să anunț numirea mea în poziția de Președinte al Comisiei Naționale de Juniori a FRAS. Mulțumesc președintelui Norris Măgeanu, precum și colegilor din Biroul Executiv pentru încrederea acordată și sper să putem face lucruri frumoase împreună”, a transmis Edy Keleti.

 


Numirea lui Edwin Keleti în funcția de președinte al Comisiei Naționale de Juniori a Federației Române de Automobilism Sportiv a avut loc vineri, 14 iulie 2022.

„Întrunit în şedinţă în data de 14 iulie, Biroul Executiv FRAS a decis următoarele: aprobă numirea în funcția de Președinte al Comisiei Naționale de Juniori a domnului Edwin Keleti, fostul pilot înlocuindu-l astfel pe domnul Norris Măgeanu, care a asigurat interimatul comisiei în ultima perioadă”, arată decizia aprobată de Biroul Executiv FRAS.


Edwin Keleti este pilot și navigator născut în Cluj, în 1970, de profesie fiind inginer. El a debutat în 1992, ca și copilot în raliul Avram Iancu. 

CITEȘTE ȘI:

Raliul Sibiului își turează motoarele. Se anunță o etapă spectaculoasă

Ultimele Stiri
abonare newsletter