Artă & Cultură

TIFF 2022: Parteneriat cu Netflix pentru Drama Room, program dedicat creatorilor români de seriale

Producătorii și scenariștii români pot să își înscrie proiectele de serial sau mini-serie în programul Drama Room. TIFF organizează a doua ediție a programului în parteneriat cu Netflix.

TIFF 2022: Parteneriat cu Netflix pentru Drama Room / Foto: pixabay.com

 

 


Scenariștii și producătorii români care au un proiect de serial sau mini-serie în dezvoltare sunt așteptați să își înscrie proiectele în programul Drama Room, la Festivalul Internațional de Film Transilvania (17 – 26 iunie 2022).

 


A doua ediție Drama Room este organizată în parteneriat cu Netflix România, iar deadline-ul pentru înscrieri este 3 iunie.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

Ce este Drama Room?

Drama Room este conceput special pentru a-i ajuta pe creatori să-și perfecționeze abilitățile de producție a serialelor și să înțeleagă dinamica pieței internaționale. Programul de 3 zile se va desfășura în timpul festivalului și va consta în paneluri conduse de experți de top din industria cinematografică, inclusiv din partea Netflix, dar și în sesiuni de feedback aplicat. Vor fi selectate 5 proiecte.

Regulamentul complet al programului poate fi consultat aici.


Tutorele principal al Drama Room 2022 va fi producătorul de film Eilon Ratzkovsky. Cu o carieră de peste 25 de ani, Ratzkovsky a produs lungmetraje și seriale TV în Israel și întreaga lume. În ultimii doi ani, a fost tutore pentru TorinoFilmLab și Biennale College Cinema. Este șeful QUIDDITY, o companie de conținut specializată în dezvoltarea de drame TV de înaltă calitate pentru rețele europene și șef de studii pentru TFL Extended.

Programul Drama Room / Foto: TIFF

Numele tuturor experților care se vor întâlni cu realizatorii români la Cluj-Napoca, dar și programul complet Drama Room, vor fi anunțate curând.


Înscrieri: https://tiff.ro/inscrieri-drama-room

CITEȘTE ȘI:

O echipă a platformei Netflix a fost agresată în timp ce realiza un documentar legat de furtul din pădurile României

Eliades Ochoa, fondatorul Buena Vista Social Club, aduce sărbătoarea muzicii cubaneze la TIFF 2022

Ultimele Stiri
abonare newsletter