Artă & Cultură

„Berăria Culturală” – Refugiul Tihnei la Cluj, în 2022

„Berăria Culturală” – proiectul cultural-artistic și academic al Fundației Armonia, fondat în 2013 - a ajuns în 2022 la ediția 105-a, fiind o realizare unică în peisajul cultural românesc.

Ediția 104 – „Hrana Trupului și a Sufletului” – cu Patricia Rusu - specialist nutriție regenerativă și Paula Tonea – profesoară de yoga. (16.11.2022) Ediția 104 – „Hrana Trupului și a Sufletului” – cu Patricia Rusu - specialist nutriție regenerativă și Paula Tonea – profesoară de yoga. (16.11.2022)

Fondatorul acestui proiect, istoricul și jurnalistul Ion Novăcescu, crede că „Berăria Culturală” și-a împlinit menirea și rostul și în Sezonul al X-lea, fiind un minunat Refugiu al Tihnei și al Prieteniei A la Cluj. Că așa a fost, ne confirmă cele cinci imagini semnificative ale celor cinci ediții organizate în toamna acestui an. 

Ediția 101 – „Viva la Vida!” – cu senzaționala Roxana Zanga (21.09.2022)
Ediția 102 – „Stăpânul Contoarelor” – cu irezistibilul Nicu Bendea & Friends (19.10.2022)

„Berăria Culturală” le-a dăruit prietenilor săi clipe minunate, alături de o mulțime de simțiri și trăiri ale spiritului, de neuitat. De la dansatul în aer liber, pe ritmuri latino, la râs și voie bună, într-un spectacol de stand up comedy. Pentru admiratorii Berăriei Culturale a urmat apoi fascinantul ritual al dezvrăjirii spiritului de sub farmecul iluziei și hrănirea trupului și a sufletului cu hrana cea vie. Iar la finalul sezonului, oamenii au ascultat și au cântat romanțe și arii celebre din opere și operete, închinând, într-o stare de tihnă regală, cele mai alese vinuri de pe Valea Târnavelor. Întocmai ca într-o Poveste Minunată a României, petrecută la Cluj Napoca, în „Refugiul Tihnei și al prieteniei trăite și împărtășite pe viu. De Oameni care aleg să trăiască, să simtă și să vibreze.


Ediția 103 – „Farmecul Toxic al Iluziei” – cu luminatul Episcop vicar al Clujul, Benedict Bistrițeanul (09.11.2022)
Ediția 105 – „Mi-e Dor de Tihnă!” – cu încântătorii artiști: mezzosoprana Liliana Neciu, bassul Petru Burcă și pianiștii Kalman Urszui și Codruța Ghencean

Ediția 101 – „Viva la Vida!” – cu senzaționala Roxana Zanga (21.09.2022)
Ediția 102 – „Stăpânul Contoarelor” – cu irezistibilul Nicu Bendea & Friends (19.10.2022)
Ediția 103 – „Farmecul Toxic al Iluziei” – cu luminatul Episcop vicar al Clujul, Benedict Bistrițeanul (09.11.2022)
Ediția 104 – „Hrana Trupului și a Sufletului” – cu Patricia Rusu - specialist nutriție regenerativă și Paula Tonea – profesoară de yoga. (16.11.2022)
Ediția 105 – „Mi-e Dor de Tihnă!” – cu încântătorii artiști: mezzosoprana Liliana Neciu, bassul Petru Burcă și pianiștii Kalman Urszui și Codruța Ghencean.

„Berăria Culturală” a fost realizată cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.
Sponsor Spiritual – Cartea Poveștile Minunate ale României
Parteneri: Visit Cluj, Casino Centrul de Cultura Urbana, Cinema Florin Piersic, Casa de Cultură a StudențilorPMA Invest.
Co-producătoare: Dana Novăcescu. Consultant: Ioana Calin


Vă dorim să petreceți Crăciunul în tihnă și să aveți un An Nou 2023 rodnic și bun!

Ultimele Stiri
abonare newsletter