Artă & Cultură

Dublă lansare de carte, urmată de o discuție cu autorii, duminică, la Insomnia Cafe

Jurnaliștii Tudor Runcanu și Oleg Garaz își vor lansa duminică, la Insomnia Cafe&Bistro, cărțile „Portretul căutătorului de elefanți”, respectiv „Uneltele muzicologiei”.

O dublă lansare de carte va avea loc duminică, 27 noiembrie, în incinta localului Insomnia Cafe&Bistro din Cluj-Napoca/ FOTO:Insomnia Café&Bistro/Facebook O dublă lansare de carte va avea loc duminică, 27 noiembrie, în incinta localului Insomnia Cafe&Bistro din Cluj-Napoca/ FOTO:Insomnia Café&Bistro/Facebook

 

 


Duminică, 27 noiembrie, de la ora 19, vor fi lansate cărțile „Portretul căutătorului de elefanți”, de Tudor Runcanu, și „Uneltele muzicologiei”, o carte scrisă de Oleg Garaz. 
 

Lansarea va avea loc la cafeneaua Insomnia,  în centrul Clujului, pe strada Universității nr. 2. 


Evenimentul va fi onorat de prezența lui Valentin Ajder, directorul editurii Eikon, și de Radu Teampău, regizor de teatru și prozator, care vor vorbi despre cele două lucrări. Publicul este așteptat pentru a purta un dialog deschis cu autorii și pentru o sesiune de autografe.

 


 

Cine sunt autorii, Tudor Runcanu și Oleg Garaz?

Tudor Runcanu, cunoscut om de radio și televiziune, este la cea de a doua apariție editorială, acum patru ani fiind lansat romanul „Cuibul Bufniței”, roman inclus de editura Litera în colecția de proză contemporană, doi ani mai târziu.


Oleg Garaz este un binecunoscut muzicolog clujean, fost jurnalist, cadru didactic al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, autor a numeroase studii și lucrări de specialitate,  tematizări din domeniul muzicii, stilisticii, genurilor și formelor muzicale.

CITEȘTE ȘI:

„Simfonia semnelor”, povești de viață tulburătoare, prezentate cu responsabilitate și empatie într-o carte a Adrianei Săftoiu. „În Scoția sunt un om normal, în timp ce în România aș fi doar un surd”

Lansare de carte. „Ne-au ținut în viață. Radio Europa Liberă 1970-1990”

Ultimele Stiri
abonare newsletter