Artă & Cultură

Ceremonia de deschidere a FITS 2022, în noua clădire a firmei NTT DATA România. Ambasadorul Japoniei, prezent la eveniment

Ceremonia de deschidere a Festivalului de Teatru de la Sibiu, va avea loc vineri, 24 iunie, în noua clădire de birouri a firmei NTT DATA România. Cu această ocazie va fi prezent și Ambasadorul Japoniei.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, ediția 2022, va debuta oficial mâine, vineri 24 iunie/ Foto: mesageruldesibiu.ro

 

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, ediția 2022, va debuta oficial mâine, vineri 24 iunie.


 

Ceremonia de deschidere a Festivalului va avea loc la noua clădire de birouri a firmei NTT DATA România, de pe strada Șerbota, care va fi, tot mâine, inaugurată oficial, scrie mesageruldesibiu.ro.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Firma NTT DATA este partener oficial al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu

Excelența Sa, Ambasadorul Japoniei în România, alături de distinși reprezentanți ai autorităților române și ai comunității culturale, precum și membri ai top managementului NTT DATA, au confirmat prezența în cadrul ceremoniei. Programul va include o scurtă reprezentație a Yamamoto Noh, cel mai vechi teatru Noh din Osaka.


Cele două evenimente, inaugurarea clădirii NTT DATA Romania și deschiderea oficială a Festivalului Internațional de Teatru vor avea loc începând cu ora 12:45, în clădirea de birouri a NTT DATA Romania, situată pe strada Șerbota nr. 2, Sibiu.

 

CITEȘTE ȘI:

Festivalul Statuilor Vivante, la FITS 2022

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) prezintă în premieră o secţiune de spectacole VR

FITS anunță programul spectacolelor și pune în vânzare biletele pentru 2022

Ultimele Stiri
abonare newsletter