Anunțuri

CTP anunță înființarea unei noi stații în autobuz în Borhanci, la intersecția cu strada Bocskai Istvan

Cartierul Borhanci este deservit de linia 20, linia 18 și linia M13. În ultima perioadă, în acest cartier numărul locuințelor colective tip bloc cât și locuințe individuale a crescut semnificativ și implicit a crescut și numărul locuitorilor.

Pentru a atrage un procent cât mai mare din aceștia spre transportul public, începând cu data de 17.02.2022, Compania de Transport Public Cluj-Napoca a suplimentat programul de circulație, dublând numărul de curse pe linia 20.

A fost alocată o stație nouă acestor linii în zona intersecției cu Strada Bocskai István. Stația a fost dotată cu mobilier stradal modern, structură metalică, copertină și pereți din sticlă pentru a proteja călătorii de efectul intemperiilor, panou electronic de informare a publicului călător asupra timpilor de sosire a autobuzelor în stație.


Asigurăm pe această cale publicul călător de preocuparea noastră permanentă de a oferi servicii de calitate prin gradul de confort și siguranță al mijloacele de transport puse la dispoziție, dar și prin serviciile conexe precum cele de informare sau de taxare.                 

Etichete: ctp borhanci
abonare newsletter