Comunicat de presă – Anunț finalizare proiect prin Măsura 2 „Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-urilor” pentru S.C. METROPOLITAN HUB S.R.L.

03.11.2021

Anunț finalizare proiect prin Măsura 2 Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-urilor” pentru S.C. METROPOLITAN HUB S.R.L.

S.C. METROPOLITAN HUB S.R.L. anunță finalizarea implementării proiectului cu titlul „Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2” proiect  nr. RUE M2-8285 din 13.04.2021 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Perioada maximă legală de derulare a proiectului a fost de 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 13.04.2021.

Obiectivul proiectului l-a reprezintat sprijinirea financiară în contextul crizei de COVID 19 al S.C. METROPOLITAN HUB S.R.L.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
- menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
- menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 56678,67 RON (valoarea totală) din care : 49285,8 RON grant si 7392,87 RON cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Persoană de contact: ILEA CORINA
E-mail: ceramicafecluj@gmail.com