COMUNICAT DE PRESA-Creșterea competitivității CLINICA DENTARA SRL prin diversificarea activității

27.04.2018

SC CLINICA DENTARA SRL, cu sediul în str. Tudor Arghezi, nr. 2, Zalau, str. Tudor Arghezi, nr. 2, ap. 2, jud. Salaj, Municipiul Zalău, jud. Sălaj, cod postal 450054, România, derulează începând cu 16.04.2018, proiectul cu titlul „Cresterea competitivitatii CLINICA DENTARA SRL prin diversificarea activitatii”, în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, prioritatea de investiții 2.2 ”Sprijinirea creării și extinderii capacității avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”, și anume îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în IMM-uri în sectoarele competitive identificate în Strategia Națională pentru Competitivitate, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene si Agentia pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest, cod SMIS 111541.

Valoarea totală a proiectului este de 1,266,393,00 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 922,006,68 lei.

Proiectul se implementează în Cluj-Napoca, Strada OBSERVATORULUI, Nr. 1-3, Bloc OS 1, Ap. 90, Judet Cluj, pe o durată de 22 luni. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 16.04.2018 – 29.02.2020.

Obiectivul general al proiectului este realizarea unei investiții inițiale în cadrul societatii CLINICA DENTARA SRL prin diversificarea productiei unei unitati existente efectuandu-se produse (ghiduri chirurgicale si proteze dentare) care nu au mai fost realizate ex-ante in cadrul locatiei de implementare a proiectului (Cluj-Napoca, str. Observatorului, nr. 1-3, OS 1, ap. 90, jud. Cluj). Obiectivele proiectului sunt în strânsă legătură cu obiectivul specific aferent Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, prioritatea de investiții 2.2 ”Sprijinirea creării și extinderii capacității avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”, și anume îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în IMM-uri în sectoarele competitive identificate în Strategia Națională pentru Competitivitate.

Date de contact:

Persoana de contact: Pop Anca-Flavia, Administrator

Email: ancapop@digiray.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020