Anunțuri

COMUNICAT DE PRESĂ - Finalizarea proiectului „Dezvoltarea tehnologică a departamentului de mecanică a Grand Automobile SRL”

                                                                                                                                                                                          27.04.2018

COMUNICAT DE PRESĂ - Finalizarea proiectului „Dezvoltarea tehnologică a departamentului de mecanică a Grand Automobile SRL”


Societatea Grand Automobile SRL cu sediul în  municipiul Cluj Napoca, str. Trifoiului, nr.14, bl. C3, ap.13, jud Cluj, derulează începand cu data de 30.01.2018 proiectul intitulat „Dezvoltarea tehnologică a departamentului de mecanică a Grand Automobile SRL”, SMIS 102923 co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza unui contract de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020,  respectiv cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul proiectului: Proiectul “Dezvoltarea tehnologica a departamentului de mecanica a Grand Automobile SRL”  a avut ca obiectiv consolidarea pozitiei pe piata a societatii prin valorificarea experientei dobandite pana acum si diversificarea activitatii in sensul dezvoltarii segmentului operatiunilor de prelucare mecanica ale motoarelor si diverselor piese de autovehicule, utilaje si echipamente.   


Operaţiunile de mecanică generală satisfac nevoile firmelor care operează parcuri de autovehicule, mijloace de transport, echipamente şi utilaje agricole sau industriale, etc. ce folosesc motoare cu ardere internă, motoare ce necesită operaţiuni de prelucrare a unor părţi sau ansambluri, în special elemente mobile (biele, pistoane, axul pistonului) şi la piesele solicitate la oboseala termodinamică.

Valoarea adaugată a produselor/serviciilor este generată de utilizarea tehnologiilor inovative, care vor avea impact direct favorabil asupra preciziei pieselor rezultate şi siguranței în exploatare.


Proiectul contribuie la obiectivul de creştere economică a zonei şi de creare de locuri de muncă, venind în completarea serviciilor de mecanică de pe piaţa locală.

Programul: Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 2 – „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”


Valoarea totală a proiectului: 1.120.616,93 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 752.647,92 lei.

Loc de implementare: municipiul Cluj Napoca, str. Calea Baciului nr.27 /A


Date suplimentare puteți obține de la: Grand Automobile SRL, la sediul menționat mai sus, e-mail:   contact@grandautomobile.ro, persoană de contact dl. Popanton Octavian

Tel.:  0751882919

GRAND AUTOMOBILE

SERVICE AUTO


Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020
 

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro I www.nord-vest.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

abonare newsletter