Anunțuri

Anunț Public - Comuna Panticeu

02.02.2024

COMUNA PANTICEU, cu sediul în comuna Panticeu, sat Panticeu, strada Principală nr. 86, județul Cluj, pentru proiectul “Realizare sistem de alimentare cu apa în comuna Panticeu (localitățile Darja, Cubleșu Someșan, Sărata, Catalina), comuna Panticeu, județul Cluj” propus a fi amplasat în județul Cluj, comuna Panticeu, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Cluj, făra evaluarea impactului asupra mediului și fără evaluarea impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul menționat, propus a fi amplasat în comuna Panticeu, județul Cluj.


Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Cluj din Calea Dorobanților nr. 99, Cluj-Napoca, cod 400609, tel. 0264-410722, fax 0264-410716, e-mail office@apmcj.anpm.ro, în zilele de luni - vineri, între orele 9.00 – 14.00, precum și la adresa de internet http://apmcj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter