Anunțuri

Anunț de presă privind finalizarea proiectului „Capital de lucru- Blacos SRL”

                                                                                                                                                                                              27.04.2023

Finalizarea proiectului „Capital de lucru- Blacos SRL”


Societatea Blacos SRL, cu sediul în Cluj, localitatea Cluj-Napoca, str. Rahovei, nr. 3, anunță finalizarea proiectului cu titlul „Capital de lucru-Blacos SRL”, proiect cu nr. M2-AGRI-1371, înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar, instituită prin OUG nr. 61/06.05.2022.

Proiectul s-a derulat pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT) și  Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului CLUJ, respectiv 22.06.2022.


Obiectivul proiectului a fost sprijinirea societății Blacos SRL, a cărei activitate a fost afectată de criza provocată de pandemia COVID-19. 

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele: 
- menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,
- menținerea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.


Valoarea totală a proiectului: 263.125,12 lei, din care: 228.804,45 lei grant și 34.320,67 lei cofinanțare. 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 4 -Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliențe a economiei, Prioritatea de investiții investiții 4d - Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare.


Date suplimentare puteți obține de la: BLACOS SRL, la adresa de mai sus, e-mail: walter.blaj@blacos.ro, tel.: 074 4592 945, persoană de contact: Blaj Walter-Gheorghe.

                             BLACOS SRL 

Ultimele Stiri
abonare newsletter